SERVICII ECO HIGH TECH

USCARE SI ABURIRE CHERESTEA

USCATOARE CHERESTEA

ABURITOARE CHERESTEA

USCARE LA TEMP INALTE

 

HALE INDUSTRIALE INDEPENDENTE ENERGETIC

HALE INDUSTRIALE

 

CENTRALE TERMICE PE BIOMASA

CENTRALE TERMICE

 

LINII BRICHETE SI PELETI

PRELUCRARE BIOMASA

FABRICI PELETIZARE

FABRICI BRICHETARE

 

COGENERARE

COGENERARE BIOMASA

IN SISTEM O.R.C.

PRIN GAZEIFICARE

PRIN TURBINA CU GAZE

 

AUTOMATIZARI INDUSTRIALE

AUTOMATIZARI

 

TABLOURI ELECTRICE

TABLOURI ELECTRICE

 

PANOURI SOLARE FOTOVOLTAICE

PANOURI SOLARE

 

Noutati

1.HIGH DRY

In ultimii ani ECO HIGH TECH,  este implicata în furnizarea pe piaţă a camerelor de uscare la temperaturi inalte (HIGH DRY), cuptoare proiectate  pentru a atinge ultimile performante in domeniul uscarii si a ajuta la obtinerea diverselor noi scopuri. ...citeste mai mult

 

2.COGENERARE BIOMASA

Biomasa reprezinta o diversitate de elemente de origine vegetala  care ne inconjoara  provenite din natura sau cele rezultate din activitatile umane, in vederea valorificarii optime a acestora...citeste mai mult

instalatii / fabrici peletizare si brichetare

BIOMASA reprezinta o diversitate de elemente de origine vegetala  care ne inconjoara  provenite din natura,  sau cele rezultate din activitatile umane, in vederea valorificarii acestora ( industria prelucratoare a lemnului, a industriei alimentare , agricultura etc ) ,  aflate la dispozitia noastra a tuturor . Ne referim la diversitatea acestora din natura si la puterea miraculoasa de regenerarea acesteia intr-un mod rapid si  permanent.

Avem  acum posibilitatea valorificarii acestora in mod efficient si a da valoare in interesul nostru, al comunitatilor umane  a acestor resurse . Pentru ca am ajuns in acest secol la diminuarea drastica a resurselor traditionale : carbuni , petrol , gaze naturale, ECO HIGH TECH este permanent preocupata sa ofere celor ce lucreaza in domeniul  prelucrarilor masei lemnoase si a exploatarilor forestiere, precum si acelora din agricultura oportunitatea de a valorifica aceste resurse pretioase adica de a produce peleti si brichete din resturile de prelucrare a lemnului fie ca e vorba de prelucrarea primara a bustenilor : coji ,resturi din tivit, rumegus verde din gater, sau din exploatari forestiere : ramuri , crengi cu frunze , etc. respectiv din agricultura, viticultura, pomicultura : paie , resturi din taierea  vitei-de-vie, a pomilor fructiferi etc. Pentru a putea prelucra aceste resurse este, necesara trecerea acestora printr-un flux tehnologic care are rolul de a aduce biomasa la o stare de granulatie corespunzatoare de aprox. 4-15 mm si la o umiditate de  15-17 %. Odata obtinute aceste conditii cu ajutorul unor prese specializate extrudere si masini de brichetat se obtine produsul finit : peleti sau brichete.

AVANTAJELE FOLOSIRII PELETILOR SI BRICHETELOR LA INCALZIRE:

-reprezinta un combustibil solid, ecologic, provenit dintr-o sursa regenerativa si sustenabila, folosit pentru producerea caldurii si a energiei, produs 100% din fibre de lemn si vegetale.
- sunt considerati inlocuitori ai gazelor naturale. Din comparatia celor doua tipuri de incalzire rezulta urmatoarele: peletii sunt mai ieftini cu 20-25% fata de gazul natural, nu prezinta pericol de explozie, se utilizeaza cu acelasi confort.
-facand aceiasi comparatie cu lemnul de foc, rezulta faptul ca peletii sunt mai eficienti din punct de vedere al randamentului de ardere, puterii calorice, confortului si sigurantei in utilizare.
- sunt neutrii din punct de vedere al emisiilor de carbon. La ardere, acestia emit aceiasi cantitate de dioxid de carbon care a fost absorbita de padure in timpul cresterii.
- ard aproape fara emisie de fum.
-in gazele de ardere praful este alcalin.

-au un continut scazut de metal, iar sulfurile sunt aproape inexistente.