SERVICII ECO HIGH TECH

USCARE SI ABURIRE CHERESTEA

USCATOARE CHERESTEA

ABURITOARE CHERESTEA

USCARE LA TEMP INALTE

 

HALE INDUSTRIALE INDEPENDENTE ENERGETIC

HALE INDUSTRIALE

 

CENTRALE TERMICE PE BIOMASA

CENTRALE TERMICE

 

LINII BRICHETE SI PELETI

PRELUCRARE BIOMASA

FABRICI PELETIZARE

FABRICI BRICHETARE

 

COGENERARE

COGENERARE BIOMASA

IN SISTEM O.R.C.

PRIN GAZEIFICARE

PRIN TURBINA CU GAZE

 

AUTOMATIZARI INDUSTRIALE

AUTOMATIZARI

 

TABLOURI ELECTRICE

TABLOURI ELECTRICE

 

PANOURI SOLARE FOTOVOLTAICE

PANOURI SOLARE

 

 

Noutati

1.HIGH DRY

In ultimii ani ECO HIGH TECH,  este implicata în furnizarea pe piaţă a camerelor de uscare la temperaturi inalte (HIGH DRY), cuptoare proiectate  pentru a atinge ultimile performante in domeniul uscarii si a ajuta la obtinerea diverselor noi scopuri. ...citeste mai mult

 

2.COGENERARE BIOMASA

Biomasa reprezinta o diversitate de elemente de origine vegetala  care ne inconjoara  provenite din natura sau cele rezultate din activitatile umane, in vederea valorificarii optime a acestora...citeste mai mult

 

 

Despre noi

Obiectivul nostru este sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri, furnizand solutii tehnologice profesioniste si totodata un raport optim intre pretul si calitatea produselor furnizate de catre compania noastra.
Pregatirea si profesionalismul specialistilor nostri (ingineri electronisti, automatisti, energeticieni, programatori software, mecanici, masini unelte, sudura, dar si muncitori calificati – lacatusi, strungari, frezori, sudori, echipe de montaj) ne-au asigurat renumele de care ne bucuram in piata, grupul de firme ECO HIGH TECH GROUP format din ECO HIGH TECH & ELECTRO HIGH TECH fiind recunoscut pentru:

1. Sistem de management al calitatii implementat SR EN 9001 - 2008

2. Lucrari de calitate ireprosabila avand un inalt nivel de complexitate executate in circa 600 de locatii in Romania precum si in Ucraina.

3. Abordare si implementare de tehnologii respectiv solutii noi in managementul energiei si anume posibilitatea de a transforma deseurile din prelucrarea lemnului, sau a exploatarilor agricole in energie electrica si termica ieftina, prin COGENERARE a biomasei in sistem O.R.C. sau prin GAZEIFICARE.

4. Personal cu inalt grad de pregatire si calificari in domeniile mecanic, hidraulic, energetic, electric si termic, automatizari si software.

5. Lucrari de calitate ireprosabila avand un inalt nivel de complexitate.

6. Rapiditate si mobilitate in executie si montaj.

Pentru a beneficia de cele mai bune solutii pentru nevoile dvs, va oferim consultanta in etapa prealabila achizitionarii produselor si suport tehnic pentru implementarea ulterioara a acestora in procesul tehnologic.