SERVICII ECO HIGH TECH

USCARE SI ABURIRE CHERESTEA

USCATOARE CHERESTEA

ABURITOARE CHERESTEA

USCARE LA TEMP INALTE

 

HALE INDUSTRIALE INDEPENDENTE ENERGETIC

HALE INDUSTRIALE

 

CENTRALE TERMICE PE BIOMASA

CENTRALE TERMICE

 

LINII BRICHETE SI PELETI

PRELUCRARE BIOMASA

FABRICI PELETIZARE

FABRICI BRICHETARE

 

COGENERARE

COGENERARE BIOMASA

IN SISTEM O.R.C.

PRIN GAZEIFICARE

PRIN TURBINA CU GAZE

 

AUTOMATIZARI INDUSTRIALE

AUTOMATIZARI

 

TABLOURI ELECTRICE

TABLOURI ELECTRICE

 

PANOURI SOLARE FOTOVOLTAICE

PANOURI SOLARE

 

 

Noutati

1.HIGH DRY

In ultimii ani ECO HIGH TECH,  este implicata în furnizarea pe piaţă a camerelor de uscare la temperaturi inalte (HIGH DRY), cuptoare proiectate  pentru a atinge ultimile performante in domeniul uscarii si a ajuta la obtinerea diverselor noi scopuri. ...citeste mai mult

 

2.COGENERARE BIOMASA

Biomasa reprezinta o diversitate de elemente de origine vegetala  care ne inconjoara  provenite din natura sau cele rezultate din activitatile umane, in vederea valorificarii optime a acestora...citeste mai mult

Cogenerarea biomasei

Biomasa reprezinta o diversitate de elemente de origine vegetala  care ne inconjoara  provenite din natura sau cele rezultate din activitatile umane, in vederea valorificarii optime a acestora. Ne referim la diversitatea acestora din natura si la puterea miraculoasa de regenerare a acesteia intr-un mod rapid si  permanent. Avem  acum posibilitatea de a da valoare in interesul nostru, al comunitatilor umane  a acestor resurse.

Pentru ca am ajuns in acest secol la diminuarea drastica a resurselor traditionale cum ar fi : carbuni , petrol , gaze naturale, ECO HIGH TECH vine in intampinarea celor ce lucreaza in domeniul  prelucrarilor masei lemnoase si a exploatarilor forestiere, precum si acelora din agricultura oferindu-le oportunitatea de a valorifica aceste resurse pretioase , adica de a produce energie electrica si termica din resturile de prelucrare a lemnului fie ca e vorba de prelucrarea primara a bustenilor: coji ,resturi din tivit, rumegus verde din gater, sau din exploatari forestiere: ramuri, crengi cu frunze, respectiv din agricultura, viticultura, pomicultura: paie, resturi din taierea  vitei-de-vie, a pomilor fructiferi si arbustilor ornamentali.

Pentru cogenerare pe biomasa putem folosi drept combustibil desemenea:

  • salcie energetica si stuf energetic cultivate in acest scop
  • paie cerealiere, resturi vegetale din culturile de soia, mustar, floarea-soarelui
  • namoluri organice provenite de la statiile de epurare a apelor uzate
  • deseuri menajere urbane

 

Energia electrica rezultata din cogenerare pe biomasa poate alimenta utilajele din fabrica sau cartiere rezidentiale (locuinte, pensiuni, hoteluri, etc.).

Energia termica rezultata prin cogenerare pe biomasa poate alimenta uscatoarele de cherestea, locuinte, birouri, pensiuni, schimbatoare de caldura pentru apa calda menajera.

Totodata agentul termic rezultat prin procesul de cogenerare pe biomasa poate fi folosit pentru alimentarea incintelor de refrigerare (fabrici de produse lactate, abatoare, carmangerii).

Aceasta inseamna in conceptia ECO HIGH TECH un management superior al deseurilor in special al celor provenite din fabricile de prelucrare a lemnului.

COGENERAREA BIOMASEI SE POATE REALIZA PRIN: